Special

18 IANUARIE - 21 FEBRUARIE
 

 
CREVEȚI PRĂJIȚI ȘI CALAMARI UMPLUȚI CU TAPENADE
în sos de vin alb

SUPĂ DE PEȘTE DE LA SZEGED
cu file de pește

RAVIOLI CU CIOLAN DE PORC AFUMAT
și sos cu brânză de capră

PĂSTRĂV FILE
ragu de linte verde cu legume și sos de varză murată

PULPĂ DE PUI DEZOSATĂ
cu piure de mazăre cu tarhon, ciuperci de pădure și spumă de usturoi

COASTE DE PORC CU ZA'ATAR
cu crochete de morcovi și salată tabboluleh

MUȘCHI DE VITĂ ÎN BUDINCĂ YORKSHIRE
cu piure de cartofi, porumb și spumă de hrean

COLȚUNAȘI
umpluți cu vișine, ricotta și magiun de prune

 
 
22 FEBRUARIE - 21 MARTIE

 
 
Humus
 
Supă cremă de ardei copți
 
Ravioli cu ricotta și dovleac
 
Șalău de Nil cu linte roșie
 
Pui Coquelet de Bretagne cu gnocchi
 
Cotlet de porc cu sos de mere și fenicul
 
Osso buco cu polenta
 
Cheesecake