ANTREURI
cu nectarine la grill, telemea prăjită și dressing de caise
TARTAR DE SOMON
cu brioșă prăjită
MIDII
înăbușite în vin alb cu usturoi și pătrunjel
SALATĂ CU BORȘ DE VITĂ STIR-FRY
cu leuștean, gulii și conopidă
FOIE GRAS
cu pere și struguri în reducție de Tokaji Aszú
SUPE
și bruschetă cu roșii
CIORBĂ MEDITERANEANĂ DIN FRUCTE DE MARE
cu măsline, busuioc și roșii
PASTE
TAGLIERINI
cu avocado, mizuna și lămâie
JAPCHAE
stir-fry de paste sticloase cu mușchi de vită și legume
FETTUCCINE CU FRUCTE DE MARE
PEŞTE
FILE DE SOMON
cu Pecorino Romano și salată marocană
cu texturi de fenicul și brunoise de roșii cu creveți
PASĂRE
PIEPT DE PUI CITRUS
cu cartofi piure și spanac călit cu usturoi
cu risotto din pere Williams și păstârnac, kale și sos de mure
PORC
CEAFĂ SOUS VIDE
cu dip de iaurt și cartofi noi copți cu za'atar
cu Lecsó și polenta
VITĂ
CHATEAUBRIAND CU SOS BÉARNAISE
sparanghel și rondele de cartofi prăjite
cu cartofi pai și salată coleslaw
DESERT
EATON MESS
cu zmeură și mering
LAPTE DE PASĂRE
MOJITO MOUSSE
cu lime, mentă și piure de mango
CRÈME BRÛLÉE
GĂLUȘTE CU BRÂNZĂ DE VACĂ
cu spumă de smântână și dulceață de căpșuni
WAYS OF CHOCOLATE
texturi de ciocolată
ÎNGHEŢATĂ ŞI SORBET DE CASĂ
SELECŢIE DE BRÂNZETURI