Meniu mâncare

ANTREURI

 
 
SALATĂ DE VARĂ
cu nectarine la grill, telemea prăjită și dressing de caise

 

TARTAR DE SOMON

cu brioșă prăjită

 

MIDII

înăbușite în vin alb cu usturoi și pătrunjel

 

SALATĂ CU BORȘ DE VITĂ STIR-FRY

cu leuștean, gulii și conopidă

 

FOIE GRAS

cu pere și struguri în reducție de Tokaji Aszú

 

 

SUPE

 

SUPĂ CREMĂ DE VINETE COAPTE

și bruschetă cu roșii

 

CIORBĂ MEDITERANEANĂ DIN FRUCTE DE MARE

cu măsline, busuioc și roșii

 


 
 

PASTE

 
 

TAGLIERINI

cu avocado, mizuna și lămâie

 

JAPCHAE
stir-fry de paste sticloase cu mușchi de vită și legume

   

FETTUCCINE CU FRUCTE DE MARE
 

 
 

PEŞTE

 
 

FILE DE SOMON

cu Pecorino Romano și salată marocană

 

BIBAN FILE

cu texturi de fenicul și brunoise de roșii cu creveți
 

 
 

PASĂRE

 
 

PIEPT DE PUI CITRUS

cu cartofi piure și spanac călit cu usturoi

 

PIEPT DE RAȚĂ

cu risotto din pere Williams și păstârnac, kale și sos de mure

 

 
 

PORC

 
 

CEAFĂ SOUS VIDE
cu dip de iaurt și cartofi noi copți cu za'atar
 

 

MANGALIȚA CHOPS

cu Lecsó și polenta

 
 
 

VITĂ

 
 

CHATEAUBRIAND CU SOS BÉARNAISE

sparanghel și rondele de cartofi prăjite

 

STEAK DIN ANTRICOT MATURAT

cu cartofi pai și salată coleslaw
 

 
 

DESERT

 
 

EATON MESS

cu zmeură și mering

 

LAPTE DE PASĂRE

 

MOJITO MOUSSE

cu lime, mentă și piure de mango

  

 

CRÈME BRÛLÉE

 

 

GĂLUȘTE CU BRÂNZĂ DE VACĂ

cu spumă de smântână și dulceață de căpșuni

  

 

 

WAYS OF CHOCOLATE

texturi de ciocolată

   

 

ÎNGHEŢATĂ ŞI SORBET DE CASĂ

 

SELECŢIE DE BRÂNZETURI